Varmt välkommen till Public People Portalen

Varmt välkommen till PP-portalen! Här har vi samlat det mesta som rör din anställning, allt från teoretiska delar med lagar, avtal och policys till mer praktiska avsnitt om hur du rapporterar tid, frånvaro och utlägg och om vad som gäller kring sjukdom, semester etc. Det finns även information om företaget Public People och vilka förväntningar vi har på dig som anställd. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med alla typer av frågor och funderingar, stort som smått!

ALLT OM DIN ANSTÄLLNING

PERSONALHANDBOKEN

PERSONAL-
HANDBOKEN

För att du ska få så goda förutsättningar i ditt uppdrag som möjligt vill vi att du tar del av vår Personalhandbok. Kontakta gärna konsultchef eller HR-chef om du har frågor.

ANSTÄLLNING & LÖN​

ANSTÄLLNING & LÖN​

Som anställd finns det många rättigheter och skyldigheter enligt lagar och avtal. Här har vi sammanfattat de viktigaste delarna i de lagar och avtal som reglerar just din anställning.

TIDRAPPORTERING

TIDRAPPORTERING

Det är viktigt att din tid och eventuell frånvaro registreras på rätt sätt då detta ligger till grund för din lön och faktura till kund. Läs mer om hur du rapporterar tid, frånvaro samt utlägg.

VI ÄR PUBLIC PEOPLE

VI ÄR PUBLIC PEOPLE

Att vara PP-konsult innebär att du arbetar för att göra skillnad för offentlig verksamhet. Läs mer om oss, våra uppdrag och vilka förväntningar som finns på dig som PP-konsult.

ARBETSMILJÖ

ARBETSMILJÖ

Arbetsmiljö är allt det som påverkar hur vi har det på jobbet. Här har vi samlat all information som finns om din arbetsmiljö, fysisk som psykisk.

POLICY & RIKTLINJER​

POLICY & RIKTLINJER​

Håll dig gärna uppdaterad om vad som gäller i olika frågor. Här finns alla aktuella policys och riktlinjer samlade på ett och samma ställe.

SIGNA UPP

FÖR ATT FÅ EN PÅMINNELSE NÄR VI HAR NYTT INNEHÅLL PÅ PORTALEN

KONTAKT

Du är alltid välkommen att höra av
dig till oss med alla typer av frågor
och funderingar, stort som smått!

Linda Lund
HR-chef
072- 890 56 90
linda.lund@publicpeople.se

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med alla typer av frågor och funderingar, stort som smått!

Linda Lund
HR-chef
072- 890 56 90
linda.lund@publicpeople.se

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss med alla typer av frågor och funderingar, stort som smått!

Linda Lund
HR-chef
072- 890 56 90
linda.lund@publicpeople.se