Vi har erfarna konsulter
som kan rycka in när det behövs

Vi brinner för och lägger allt fokus på den offentliga sektorn. Med den inriktningen bygger vi nationella och kvalificerade nätverk inom nio breda kompetensområden.

Public People har erfarna konsulter som kan rycka in med kort varsel för att täcka upp vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid andra tillfällen då personal behövs. Public Peoples konsultlösning är helt anpassad till den offentliga sektorn. Vi har kompetens att erbjuda inom de flesta områden till våra kommunala, regionala och nationella kunder. Vi bemannar inom socialt arbete, vård och omsorg, upphandling, utbildning, kontor och administration, miljö och hälsoskydd, chefer och specialister, bygglov och inspektion, livsmedelsinspektion och storkök.

Vi gör skillnad för offentlig sektor

Vi brinner för och har hjärtat för offentlig sektor. Med experter inom området är vi den självklara partnern när du behöver hjälp.
Vi arbetar idag med over 40 kommuner.
#SVERIGEKARTA Public People har fullt arbetsgivaransvar och vi verkar i hela Sverige.

KOMPETENSOMRÅDEN

Vi har brett kompetensnätverk inom flertal områden med kandidater med erfarenhet på alla nivåer.

##Pa sikt vore roligt mer riktiga videos fran konsulter har som forklarar mer om yrkesomradet, fordelar och hur det ar att arbeta med PP.

#BILD/Illustration/Video
(Fixa till typo som i hero pa header)

#Testa ny sektions layout

Våra konsulter är offentliga experter

Våra konsulter har lång expertis inom offentlig sektor och kan direkt passa in ditt team. Rätt person på rätt plats är vår expertis. Vi har kandidater med erfarenhet på alla nivåer.

Skräddarsydda lösningar

I vårat nätverks kompetensområden har vi experter i alla nivåer redo att rycka in. På långa och korta uppdrag. Skräddarsytt efter behov såklart!

#BILD/Illustration/Video
(Fixa till typo som i hero pa header)

#Testa ny sektions layout

Public Heroes är en intervjuserie där Public People lyfter intressanta och inspirerande personer i den offentliga sektorn.

Vi vill uppmärksamma allmänheten och hylla våra hjältar genom att belysa det otroligt viktiga och värdeskapande arbete som utförs inom den offentliga sektorn.

#Gor nagon snygg puff annons banner to Hero page (Kommer snygga till Herosidan och vara undersidor)

Vill du veta mer om våra yrkesroller?

För dig som är intresserad av en framtida karriär inom våra kompetensområden och vill veta mer om vissa yrkesroller, kan du läsa här om några av dessa och vad det innebär och om det kan passa for dig.

Ide: Lankar till Wikisidor. #Plus fixa till senaste korr pa Wiki sidorna 🙂

#SNYGGA TILL NEDAN OCH FORENKLA SIDFOT (check med Torbjorn SEO placering)

Varmt välkommen
att kontakta oss!

Vi gör skillnad för offentlig sektor

Public People har erfarna konsulter som kan rycka in med kort varsel för att täcka upp vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid andra tillfällen då personal behövs. Vi tar oss an rekryteringsuppdrag inom hela Sverige och vi fokuserar enbart på offentlig sektor.