Public People

Varmt välkommen

Är din verksamhet i behov av konsult- eller en rekryteringslösning? Vi på Public People kan hjälpa dig oavsett och det är ett temporärt eller varaktigt behov. Vill du veta mer om våra kompetensområden så skicka ett mail till kontakt@publicpeople.se

Carl Fredrik Strid

GRUNDARE

Vi är ett företag som uteslutande är kundorienterade och där fokus på leverans och kundnytta genomsyrar företaget.

Carl Fredrik Strid har en bakgrund från flertalet chefspositioner såsom vd, vice vd och marknadschef inom både privat- samt statligt ägd verksamhet. Carl Fredrik har bland annat under fem år varit vd och vice vd för de statligt ägda bolagen Addresspoint och Adressändring. Carl Fredrik är grundare och ansvarig för bolagets försäljning.

carlfredrik.strid@publicpeople.se

Peter Lund

GRUNDARE

Vårt företag är snabbfotade och vi drivs av förändring.

Peter Lund har en bakgrund med nära 15 år i högre chefsbefattningar inom offentlig sektor. Peter har bland annat varit kommundirektör i knappt nio år, förvaltningschef i fem år och vd i kommunalt moderbolag i nära fyra år. Peter är grundare och vd i Public People.

peter.lund@publicpeople.se

OM OSS

Vilka är vi då? Vi som grundat företaget heter Peter Lund och Carl Fredrik Strid. Vi har båda en lång erfarenhet av både privat men framförallt offentlig sektor och har många gånger upphandlat konsulter.

Vår erfarenhet var att många konsulter saknade kunskap om offentlig verksamhet och myndighetsutövning vilket gjorde startsträckan längre och arbetet ineffektivare. Detta ville vi ändra på.

Vi ville skapa ett snabbfotat och personligt företag med erfarna konsulter som hade sin expertis med att leverera inom den offentliga sektorn. Ett företag som uteslutande är kundorienterade och där fokus på leverans och kundnytta genomsyrar företaget. Ett företag med högt i tak och där längsta steget till endast är två nivåer. Resultatet blev Public People.

För att vara så kundorienterade som möjligt har vi i vårt företag valt att göra samtliga anställda (inklusive vd) tillgängliga för uppdrag. På så sätt har alla anställda en närhet till kunderna och deras behov och hela organisationen kan leverera högre kundnytta.

Vårt företag är också snabbfotade och vi drivs av förändring. Vi ser också mer än gärna att förändring drivs nerifrån och upp där alla i företaget har möjlighet att påverka vår organisation. Vi har också lagt otroligt stor vikt vid att hitta rätt personer och vi är grymt stolta över alla våra konsulter som oftast är experter och föreläsare inom sina områden.

Vi tycker resan hittills har varit otroligt rolig och utmanade och vi har haft kraftigt tillväxt sedan dag ett. Vi är dock bara i början på vår resa där vi håller på att bygga upp verksamhet inom nio olika affärsområden. Om du som läser detta känner att vårt företag låter spännande och du själv är en person som gillar att leverera kundnytta och samtidigt vara med att påverka ditt arbete så kontakta oss direkt! Eller om du som kund har behov av en konsult så står vi redo direkt. 

Testimonials

Table of Contents