Public People

Gör skillnad i den offentliga sektorn
tillsammans med Public People!

Klappar ditt hjärta lika varmt för den offentliga sektorn som vårt? Söker du ett arbete med kvalificerade och varierade uppdrag, attraktiva villkor och tillgång till nätverk med coaching och utbyte? Då tror vi att Public People kan vara platsen för dig, oavsett om det handlar om permanenta roller eller temporära konsultuppdrag. 

Varmt välkommen att ansöka till någon av våra lediga tjänster här på vår karriärsida. Hittar du inte det du söker? Ladda då upp din profil under ”öppen ansökan” så lovar vi att ha dig på vår radar för framtida uppdrag. Vi ser fram emot att höra från dig.

Bli en del av Public
People

Som medarbetare hos Public People blir du en viktig del av vårt kvalificerade nätverk med kompetenta, kvalitetsmedvetna och prestigelösa personer som alla har sak gemensamt – viljan att bidra till och göra skillnad inom den offentliga sektorn, såväl i det lilla, i vardagen som i det stora, på samhällsnivå. 

Vi på Public People har alla olika erfarenheter, profiler och kompetenser vilket gör att vi  kompletterar varandra fint. Samtidigt enas vi alla, oavsett roll, kring vår värdegrund som speglas i allt vi gör: kvalitet, förtroende, prestigelöshet och hjärta.

Våra medarbetare erbjuds varierande och utmanande uppdrag med attraktiva villkor. Din profil matchas utifrån kompetens,  erfarenhet och drivkraft för att nå bästa möjliga träffsäkerhet. Alla våra medarbetare har också tillgång till vårt stora nätverk med utbyte, coaching och utveckling.  Hittar du inte de uppdrag du söker i listan nedan men känner att Public People är platsen för dig och din framtid, skicka gärna in en spontanansökan så tar vi det därifrån. 

Sala

Om Public People

Att vi är flera leverantörer på marknaden som tagit oss an den viktiga uppgiften vad gäller kompetensförsörjning till den offentlig sektorn gläder oss verkligen. Ju fler som delar passionen desto bättre och större avtryck. Men vad är det då som skiljer oss från våra kollegor i branschen? Förhoppningsvis värnar vi alla om självklarheter och hygienfaktorer som kvalitet, professionalism och kompetens.  Det som vi däremot tror skiljer Public People från många andra  är just vår egna gedigna erfarenhet och kompetens inom just offentlig sektor. Vår erfarenhet från roller som bl.a. kommundirektör, förvaltningschef och rektor hjälper oss oerhört mycket i vår strategiska rådgivning och arbete med att förstå vilken kompetens som behövs, både idag och i framtiden.

 

 

publicpeople.se

Table of Contents