Public People

KONSULTLÖSNINGAR​

Vi har erfarna konsulter som kan rycka in när det behövs

VI HAR KOMPETENS ATT ERBJUDA INOM DE FLESTA OMRÅDEN TILL VÅRA KOMMUNALA, REGIONALA OCH NATIONELLA KUNDER

Public People har erfarna konsulter som kan rycka in med kort varsel för att täcka upp vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid andra tillfällen då personal behövs. Public Peoples konsultlösning är helt anpassad till den offentliga sektorn. Vi har kompetens att erbjuda inom de flesta områden till våra kommunala, regionala och nationella kunder. Public People har fullt arbetsgivaransvar och vi verkar i hela Sverige. Vi bemannar inom chefer och specialister, ekonomer och controllers, kontor och administration, socialt arbete, vård och omsorg, hälsa och sjukvård, It och digitalisering, fastighet och bygg, plan, miljö och bygg och utbildning.

Vi har kompetens att erbjuda inom de flesta områden till våra kommunala, regionala och nationella kunder

Vi har erfarna konsulter som kan rycka in när det behövs

Vi brinner för och lägger allt fokus på den offentliga sektorn. Med den inriktningen bygger vi nationella och kvalificerade nätverk inom nio breda kompetensområden.

Public People har erfarna konsulter som kan rycka in med kort varsel för att täcka upp vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid andra tillfällen då personal behövs. Public Peoples konsultlösning är helt anpassad till den offentliga sektorn. Vi har kompetens att erbjuda inom de flesta områden till våra kommunala, regionala och nationella kunder. Public People har fullt arbetsgivaransvar och vi verkar i hela Sverige. Vi bemannar inom socialt arbete, vård och omsorg, upphandling, utbildning, kontor och administration, miljö och hälsoskydd, chefer och specialister, bygglov och inspektion, livsmedelsinspektion och storkök.

Vi gör skillnad för offentlig sektor

Vi brinner för och har hjärtat för offentlig sektor. Med experter inom området är vi den självklara partnern när du behöver hjälp.

Våra konsulter är offentliga experter

Våra konsulter har lång expertis inom offentlig sektor och kan direkt passa in ditt team. Rätt person på rätt plats är vår expertis.

Våra kompetensområden

I vårat nätverks kompetensområden har vi experter i alla nivåer redo att rycka in. På långa och korta uppdrag. Skräddarsytt efter behov såklart! Välkommen att kontakta oss idag!

Skräddarsydda lösningar

I vårat nätverks kompetensområden har vi experter i alla nivåer redo att rycka in. På långa och korta uppdrag. Skräddarsytt efter behov såklart! Välkommen att kontakta oss idag!

# AD Mot nagra av vara Public People Heros

Design ny sida och puff med lank till sidan.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Testimonials

Varmt välkommen
att kontakta oss!

Table of Contents